Egeseramik Genel Müdürü Yedigüller doların artışına ilginç yaklaşım;

"Merak etmeyin, dere yatağını bulur."

Egeseramik Genel Müdürü Yedigüller doların artışına ilginç yaklaşım;

Haber61/Haber Servisi - Trabzon’da iş ortağı Ekip Yapı’nın açılışına katılan Egeseramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, son günlerde doların artışı ve ekonomik göstergelerle ilgili haber61’in sorularına yanıt verdi. Ekonomiyi bir dereye benzeyen Yedigüller, “Şu anta bir taşkın var ama dere yatağını bulacak. Yatırımcı korkmasın. Hele de Trabzon ve bu bölgeyse fırsatı kaçırmasın” dedi.

Yayın Danışmanımız Levent Ustabaşı’na konuşan Egeseramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller şunları söyledi;

Özellikle geçen haftalarda bu bölgede bir tünel açılışı oldu. Özellikle doğuyla tamamiyle Doğu Karadeniz’in bağlantısı sağlandı. Hükümetimizin sayesinde, devletimiz sayesinde bunlar oldu. Bu sayede İç Anadolu ile Doğu Karadeniz’i buluşturup yurt dışına bağladık. Aynı zamanda Karadeniz’de imal edilmiş olan ürünlerin de dolaylı yoldan İran’a kadar ulaşabileceği bir nokta oluşturduk. Çünkü biliyorsunuz karayolu ile olan ulaşımda sorunlar vardı.

TÜKETİCİ İLE ÜRETİCİYİ BULUŞTURAN NOKTA

Öncelikle hükümetin Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki alt yapı çalışmaları özellikle Rize ve Trabzon’u müthiş derecede etkilemekte bölgeyi cazibe merkezi haline getirmektedir. Ekonomide büyük bir gelişime sebep olmaktadır. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Egeseramik olarak bizler buradaki gelişimi farkediyoruz ve gereğini yapıyoruz. Bizde her türlü gereken katkıyı yapıyoruz. Bugün yaptığımız açılışı bu gelişimlere olan katkımız olarak örnek gösterebiliriz. Tüketici ve üreticiyi buluşturan yer burası olacak.

KESERSEN SANA GELECEK OLAN PARA DA KESİLİR

Ekonomide varolan para hiç bir zaman kaybolmaz. Yalnızca ekonomi içinde durur, fakat durağan hale getiren insanlarımızdaki tedirginliğin getirdiği etkiler ve harcama olgularını kesmiş vaziyette olmalıdır. Ben halkımıza şunu diyorum: Normalde tedirgin olmaya gerek yok, harcamalarına devam etsinler. Ekonomide şu an nehrin dışına taşmışlık var ama o taşmışlık yine yatağına çekilecektir. Dere yatağını bulacaktır. Ekonomiye herkesin ufacık da olsa bir katkısı olsun, çünkü harcanılan her para yine kişinin kendisine gelecek. Bu çalışan adam için de geçerli, üretici için de geçerli, tüccar için, sanayici için de geçerli. Eğer kesersen sana gelecek para da kesilir!

TRABZON FIRSATLAR ŞEHRİ

Trabzon bir kere fırsatlar yeri girişimcilik anlamında çok olumlu bir kent. Spor camiasında da bunu kanıtladı. Eskiden 3 büyük varken ne oldu 4. büyük olarak ben de varım dedi ve genç takımıyla çıktı sahalara ve gösterdi kendini… Bunu aynı zamanda siyasi ve ekonomik anlamda da gösterdi, ben varım diyor Trabzon, genç nüfusu da var. Bu gücü de arkasına alıyorsa başaramayacağı hiçbir şeyi yok.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler