"Duygun Yarsuvat'a yakışmadı"

Genel Sekreter Köksal Güney, 'Maç tatil edilmeliydi' diyen Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat için "O yaşta ve o tecrübedeki bir başkanın böyle konuşması hiç yakışmadı, hoş olmadı. Sonuçta bir cisim atıldı ama maçın tatil edilmesini istemek haksızlıktır"

"Duygun Yarsuvat'a yakışmadı"

Genel Sekreter Köksal Güney, 'Maç tatil edilmeliydi' diyen Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat için "O yaşta ve o tecrübedeki bir başkanın böyle konuşması hiç yakışmadı, hoş olmadı. Sonuçta bir cisim atıldı ama maçın tatil edilmesini istemek haksızlıktır" dedi.

Trabzonspor, Galatasaray'ı yenip liderlikten etti ama o maçın yankıları hala devam ediyor... Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı Duygun Yarsuvat'ın "Hakemin başına çakı (çakmak) atıldı. Buna rağmen hakem maça devam etti. Herhalde baskıdan ürkttü. O durumda maçın tatil edilmesi gerekiyordu" sözlerine Bordo-Mavili kulübün genel sekteri Köksal Güney sert tepki gösterdi. Güney, "O yaşta ve o tecrübedeki bir başkana böyle konuşması hiç yakışmadı, hoş olmadı. Yarvusat Başkan, çakmağı bile çakı yapmış. Sonuçta bir cisim atılmıştır, bunu tüm taraftara mal etmek ayrı bir yanlıştır ama maçın tatil etmesini istemek haksızlıktır. Savunulmaz ama her statta bu tür şeyler oluyor, tabi ki bunlar doğru şeyler değildir" diye konuştu.

‘TABİİ Kİ TASVİP EDEMEYİZ'

Güney, yine Yarsuvat'ın "Maç küfürler altında oynandı" açıklaması için ise "Burak'a top geldiğinde tribünler protesto ettiler. O da karşılık vermiş ve el kol hareketleri yapmış. Bunlar kitlesel bir harekettir. Bunu nasıl durdurabilirsiniz ya da nasıl engelleyebilirsiniz ki. Tabii ki hiçbir zaman futbol dışı hareketleri kabul edemeyiz ve bu tür hareketleri de tasvip edemeyiz. Sahaya yabancı cisim atanları da kınıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi