'Dünyada ekonomik kriz sürüyor'

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, 2008 yılında başlayan ekonomik krizin birçok ülkede halen devam ettiğini söyledi.  Ali Babacan, "2008 ve 2009'da meydana gelen problemlerin hiçbirine köklü bir şekilde çözüm üretilebilmiş değildir. Bankalarda Dünyanın büyü

'Dünyada ekonomik kriz sürüyor'

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, 2008 yılında başlayan ekonomik krizin birçok ülkede halen devam ettiğini söyledi. 

 

Ali Babacan, "2008 ve 2009'da meydana gelen problemlerin hiçbirine köklü bir şekilde çözüm üretilebilmiş değildir. Bankalarda Dünyanın büyük bankalaraında büyük sıkıntılar var ve yine reel sektörde önemli sorunlar var özellikle gelişmiş ülkelerde. Bankalarda ve reel sektörde yaşanan bu sıkıntı daha sonra devlet finansmanınada yansımış durumda şuanda özellikle Avrupa'da pek çok ülke devlet olarak kredibilitesini yitirmiş durumda ve artık birçok ülke borçlarını döndürme noktasında zorluk çekmeşe başlamıştır." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi