Dünya sıralamasında Ağaoğlu yok

Yaptığı açıklamalarda ve verdiği reklamlarda en iyi inşaat firması olduklarına sık sık vurgu yapan Ali Ağaoğlu' listeye giremedi.    Küresel çapta en büyük 225 uluslararası müteahhidi listesine bu yıl 33 Türk firması girdi. Müteahhitler ligi olarak da adl

Dünya sıralamasında Ağaoğlu yok

Yaptığı açıklamalarda ve verdiği reklamlarda en iyi inşaat firması olduklarına sık sık vurgu yapan Ali Ağaoğlu' listeye giremedi.

 

 

  

Küresel çapta en büyük 225 uluslararası müteahhidi listesine bu yıl 33 Türk firması girdi. Müteahhitler ligi olarak da adlandırılan listede ilk 100'de ise 6 firma yer aldı. Listeyi ilginç hale getiren ise verdiği reklamlarda kendini en iyi inşaat firması olarak gösteren ve yaşantısıyla sık sık magazin basınının gündemine gelen Trabzonlu işadamı Ali Ağaoğlu'nun girememesi oldu.

 

33 TÜRK FİRMASI ARASINA GİREMEDİ

 

Ağaoğlu,  grup yatırımları arasındaki ilk yurt dışı projesine dünyanın üç büyük finans merkezinden biri olan Londra'da başlayacağını açıklamıştı. Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Trabzonlu işadamı Ali Ağaoğlu, "Daireleri sadece ekonomik durgunlukla boğuşan İngilizlere değil, nakit zengini Arap, Rus, Çin ve Hintlilere satmayı planlıyoruz" demişti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi