Doğal gaza zam var mı?

Başbakan Erdoğan, ses tellerindeki rahatsızlığından dolayı mitinglere katılamadı. Başbakan'ın yerine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız konuştu ve Türkiye'nin beklediği müjdeyi verdi. DOĞALGAZA ZAM YOKBasın kaç defa zam haberleri yaptı. Ama biz

Doğal gaza zam var mı?

Başbakan Erdoğan, ses tellerindeki rahatsızlığından dolayı mitinglere katılamadı. Başbakan'ın yerine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız konuştu ve Türkiye'nin beklediği müjdeyi verdi.
 

DOĞALGAZA ZAM YOK

Basın kaç defa zam haberleri yaptı. Ama biz zam yapmadık. En ucuz doğalgazı biz kullandırtıyoruz. Başbakanımla konuştum. Dedim ki bize dediler ki "siz sadece seçim zamanı böyle yapıyorsunuz" aslında böyle birşey yok. Buradan açıklıyorum ki Nisan ayında da doğalgaza ve elektriğe zam yok. Her hangi bir fiyat değişikliğine gitmiyoruz.

Değerli kardeşlerim 30 Mart akşamında AK Partiyi ve ülkeyi düzlüğe çıkarmaya hazırmısınız, herkese anlatmaya, eşe dosta anlatmaya hazırmısınız. Biz hazırız, sizde hazır olun.

Emeği gecen Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Sizleri Allaha emanet ediyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler