Dikkat cebinizdekinden olmayın!

Uşak'ın Banaz ilçesindeki operasyonda 39 bin lira sahte para ele geçirildi, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.İl genelinde piyasaya sahte para süren bir şebeke olduğu yönünde ihbar alan Uşak Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Banaz İlç

Dikkat cebinizdekinden olmayın!

Uşak'ın Banaz ilçesindeki operasyonda 39 bin lira sahte para ele geçirildi, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

İl genelinde piyasaya sahte para süren bir şebeke olduğu yönünde ihbar alan Uşak Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Banaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaklaşık iki ay süren teknik takibin ardından Paşacık köyünde iki eve eş zamanlı operasyon düzenledi.

Yapılan aramada, evlerin değişik yerlerine saklanmış 20 ve 50 liralık banknotlardan oluşan 39 bin lira sahte banknot ele geçirildi. Olayla ilgili K.K. ve A.Ç. gözaltına alındı.

Zonguldak'ta da piyasaya sahte para sürmeye çalıştıkları iddiasıyla üç kişi gözaltına alındı.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, piyasaya 20, 50, 100 ve 200 liralık banknotlar halinde toplam 10 bin lira sahte para sürmeye çalıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan A.K. (59), C.I. (49) ile K.K. (64), emniyetteki işlemelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet savcılığındaki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi