Banka vatandaşı çileden çıkardı

Banka kredi ödemesinde 0.95 kuruş borcu kalan müşterisine 2 defa uyarı mesajı gönderdi. Her mesaj için 3.15 lira ücret alan banka üst üste gönderdiği mesajlarla borcun kat kat fazlasını alarak vatandaşı çileden çıkardı.Bankaya olan borcunun 1 lira dahi ol

Banka vatandaşı çileden çıkardı

Banka kredi ödemesinde 0.95 kuruş borcu kalan müşterisine 2 defa uyarı mesajı gönderdi. Her mesaj için 3.15 lira ücret alan banka üst üste gönderdiği mesajlarla borcun kat kat fazlasını alarak vatandaşı çileden çıkardı.

Bankaya olan borcunun 1 lira dahi olmamasına rağmen ödeme yapmak istediğinde kendisinden EFT ücreti olarak 3 lira kesileceğine dikkat çeken tüketici haksız alınan paralardan duyduğu rahatsızlığı Şikayetvar'a iletti.

Çektiği kredi bitene kadar bankaya olan şikayetlerinin de bitmeyeceğini düşünen vatandaşın şikayeti şöyle: "Bu banka ile ilgili şikayetlerim sanırım kredim bitene kadar bitmeyecek. Geçen ay kredi ödememden kalan 0. 95 liracık borç için bana gönderdiği mesajdan 3. 15 lira kestiler. Hadi bu parayı kesiyorsun, neden bana 2. kez mesaj yollayıp bir 3. 15 daha kesiyorsun? Yani toplam 2 mesaj için 6. 30 lira. Şimdi ben bu 1 lira olmayan parayı EFT yapıp 3 lira EFT için ödeyeceğim, bir de bu var. Yani nereden kaçacağız bu haksız alınan paralardan bilemedik."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler