Araç sahipleri dikkat! Bir zam daha geldi

Petrol fiyatlarındaki yükselişle birlikte akaryakıt fiyatlarına zam üzerine zam geliyor. Benzine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 7 kuruş zam daha geldi.Petrol fiyatlarının gaza basmasıyla yurt içinde akaryakıta zam yağmuru da devam ediyor

Araç sahipleri dikkat! Bir zam daha geldi

Petrol fiyatlarındaki yükselişle birlikte akaryakıt fiyatlarına zam üzerine zam geliyor. Benzine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 7 kuruş zam daha geldi.

Petrol fiyatlarının gaza basmasıyla yurt içinde akaryakıta zam yağmuru da devam ediyor Benzinin litresine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 7 kuruş zam geldi. 

Dünya'nın haberine göre, Zam sonrasında bir litre 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi İstanbul'da ortalama 4,38 TL seviyelerinden 4,45 TL'ye; Ankara'da 4,39 TL seviyelerinden 4,46 TL seviyelerine çıkacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler