Altını olanlara iyi haber! Çeyek gaza bastı

Uluslararası piyasada altın fiyatları gerikerken, güçlenen dolar ile yurt içinde altın fiyatları yükseliyor. Çeyrek son 5 günde 8 lira değer kazandı.Altın, Suudi arabistan'ın Yemen'deki operasyonunun ardından gerilerken, yurt içinde ise altın fiyatları do

Altını olanlara iyi haber! Çeyek gaza bastı

Uluslararası piyasada altın fiyatları gerikerken, güçlenen dolar ile yurt içinde altın fiyatları yükseliyor. Çeyrek son 5 günde 8 lira değer kazandı.

Altın, Suudi arabistan'ın Yemen'deki operasyonunun ardından gerilerken, yurt içinde ise altın fiyatları doların TL'ye karşı güçlenmesiyle yükselmeye devam ediyor. Çeyrek 5 günde 8 TL değer kazand.

Altının onsu yüzde 0.7 kadar gerileyerek 1,196.93 dolara kadar inerken, yurt içinde ise gram altın saat 13:00 itbariyle yüzde 0.41 artışla 100.50 liradan satılıyor. Kapalıçarşı'da hafta başında 157 liradan satılan çeyrek altının fiyatı ise dünkü oparasyonun ardından uçuşa geçti. Çeyrek altın Kapalıçarşı'da 165 liradan satılıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi