Altın fiyatları düşmeye devam ediyor

 Altının ons fiyatı ABD Merkez Bankası'nın para politikasına devam etme kararından etkilenmedi ve değer kaybetti Dün ABD Merkez Bankası'nın (FED) para politikası kararını bekleyen yatırımcının alım yapmamasıyla düşen altının ons fiyatı söz dinlemedi. FED'

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor

 

Altının ons fiyatı ABD Merkez Bankası'nın para politikasına devam etme kararından etkilenmedi ve değer kaybetti
 
Dün ABD Merkez Bankası'nın (FED) para politikası kararını bekleyen yatırımcının alım yapmamasıyla düşen altının ons fiyatı söz dinlemedi. FED'in devam kararına rağmen fiyat bir haftanın dibinde.
 
Altın fiyatları son bir haftanın en düşük değerine yakın seyrediyor. Altının ons fiyatı ABD Merkez Bankası'nın para politikasına devam etme kararından etkilenmedi ve değer kaybetti. Dün gün boyunca FED kararına kitlenen yatırımcının beklemeye geçmesiyle düşen altın fiyatları kararın ardında da bu düşüşe devam etti.
 
ONSU 1.454 DOLARDA
 
Spot altının ons fiyatı 2,39 dolar kayıpla 1.454 dolarda seyrediyor. Altın son haftanın en düşük seviyesini 25 Nisan'da 1.439 dolarla görmüştü. Genişlemeci politikaya devam kararının enflasyonu artıracağı endişesiyle yatırımcıları altına yönlendirmesi bekleniyordu ancak bu gerçekleşmedi. Kıymetli metal, borsa altın yatırım fonlarındaki ve diğer emtiadaki düşüşten etkilenerek değer kaybetti.
 
FİYATLARDAKİ SON DURUM
 
 Gram altın                  84,5 TL
 Çeyrek altın             146,4 TL
 Yarım altın                290,1 TL

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi