Altın dolu yastığı Van'a yollayınca...

Batman’da oturan ’Sudemir Ailesi’, birbirinin benzeri olan iki yastıktan, içinde 12 bin liralık altın bulunan yastığı yanlışlıkla Van’daki depremzedelere gönderince perişan oldu. Erciş’e kadar giderek yastığı bulmaya çalışan aile fertlerinin çabaları sonu

Altın dolu yastığı Van'a yollayınca...

Batman’da oturan ’Sudemir Ailesi’, birbirinin benzeri olan iki yastıktan, içinde 12 bin liralık altın bulunan yastığı yanlışlıkla Van’daki depremzedelere gönderince perişan oldu. Erciş’e kadar giderek yastığı bulmaya çalışan aile fertlerinin çabaları sonuç vermeyince, yastığı bulanlara 1000 liralık ödül verileceğini duyurdu.

Birbirinin aynısı olan yastıkları karıştırıp içinde altın bulunanı gönderen evin gelini Nurhan Sudemir, "Kaynanam eski yastıktan çıkardığı 2 bilezik, 1 set, kolye ve künyeyi mavi renkli yastığın içine bırakmıştı. Ben de fark etmediğim yastığı yardım arabasına verdim. 3 saat sonra duyduğumda her şey iş işten geçmişti" dedi.

ALTINLARI BİRİKTİRDİĞİ YASTIĞI YANLIŞLIKLA VAN'A GÖNDERDİ

Batman’daki Sağlık Mahallesi 9’uncu Caddede oturan 6 kişilik ’Sudemir’ ailesinin reisi olan ve Bağkur emeklisi 75 yaşındaki Mehmet Şirin Sudemir’in emeklilik maaşından biriktirdiği 12 bin TL tutarındaki altınlarını hırsızlardan saklamak için evde kullandıkları bir yastığa gizledi. Evin gelini Nurhan Sudemir, Van depreminin ikinci gününde depremzedelere yardımda bulunmak için birbirinin benzeri olan iki yastıktan birini Belediyeye ait yardım toplayan kamyona teslim etti. Akşam eve gelen kayınvaline Hatice Sudemir, birbirinin benzeri olan iki yastıktan içinde altın bulunanın olmadığını görünce, telaşla gelini Nurhan Sudemir’i çağırarak yastığın akıbetini sordu. Nurhan Sudemir’in yastığı yardım kamyonuna verdiğini söylemesi üzerine aile fertleri yastığı bulmak için seferber oldu. Belediyeye başvuran aile, kamyonun Erciş’e hareket ettiğinin söylenmesi üzerine Erciş’e gitti. Erciş’te Batman’dan giden yardımların bulunduğu depoyu araştıran Sudemir ailesinin yastığı bulmak için çabaları sonuç vermeyince aile Batman’a eli boş döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler