Altın alacaklara önemli uyarı!

Dünyanın en büyük altın yatırımcısı ve efsanevi fon yöneticisi John Paulson, değerli metalde son dönemde yaşanan değer kaybından endişelenmediğini belirtti. CNBC'ye konuşan Paulson, ABD Merkez Bankası'nın uzun zamandır devam eden parasal genişleme politik

Altın alacaklara önemli uyarı!

Dünyanın en büyük altın yatırımcısı ve efsanevi fon yöneticisi John Paulson, değerli metalde son dönemde yaşanan değer kaybından endişelenmediğini belirtti.
 
CNBC'ye konuşan Paulson, ABD Merkez Bankası'nın uzun zamandır devam eden parasal genişleme politikasının enflasyon yaratacağını, bu durumda da altın yatırımcısını olmasının kendisini güçlü kılacağını söyledi.
 
ALTIN UYARISI
 
Paulson, "Fed günümüze kadar çok fazla para bastı ama bunun enflasyona etkisini görmedik. Enflasyona karşı altın satan insanlar son dönemde sabırlarını yitirdi ve ellerindeki altınları sattı. Ben altın satın alma mantığının hala mantıklı olduğuna inanıyorum. Para basmanın etkileri er ya da geç enflasyon olarak geri dönecek. Sadece bunun ne zaman olduğunu bilmek zor" diye konuştu.
 
Efsanevi fon yöneticileri arasında gösterilen John Paulson, altın fonundaki değer kaybına rağmen genelde ünlü yatırımcının portföyü başarılı bir performans sergiliyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi