Akaryakıt fiyatlarına zam geldi

Akaryakıtta hükümetin indirim baskısının daha fazla fiyat düşüşü yaratması beklenirken bugün gelen zam bu hayali kabusa dönüştürdü. Benzinin litre fiyatı 5.06 TL'ye ulaştı. Motorine 17, benzine 14, Lpg'ye 5 kuruş zam geldi. Zamlı tarife 24.00'ten sonra ge

Akaryakıt fiyatlarına zam geldi
Akaryakıtta hükümetin indirim baskısının daha fazla fiyat düşüşü yaratması beklenirken bugün gelen zam bu hayali kabusa dönüştürdü. Benzinin litre fiyatı 5.06 TL'ye ulaştı.
 
Motorine 17, benzine 14, Lpg'ye 5 kuruş zam geldi. Zamlı tarife 24.00'ten sonra geçerli olacak.
 
EPDK'NIN UYARISI TERS TEPTİ
 
Son dönemde rekor üstüne rekor kıran akaryakıt fiyatlarını mercek altına alan Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, Türkiye'deki fiyatlar ile "referans" olarak alınan "Akdeniz çanağı" ülkelerinin fiyatları karşılaştırmıştı. Türkiye'deki benzin, motorin ve Lpg fiyatlarının ortalamanın üzerinde olduğunun ortaya çıkması üzerine EPDK, akaryakıt ve Lpg dağıtım şirketlerine bir uyarı yazısı göndermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler