8 yıldır doğalgaz kullananlara zam şoku!

Enerji Piyasası Dağıtım Kurulu (EPDK)'nın doğalgaz dağıtımında 8 yılını dolduran şirketler için yeni tarifeleri açıkladı. Bu bedeller gaz fiyatlarında kısmi artışlara neden oldu.EN PAHALI İSTANBULEnerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun, 8 yılını dolduran şeh

8 yıldır doğalgaz kullananlara zam şoku!

Enerji Piyasası Dağıtım Kurulu (EPDK)'nın doğalgaz dağıtımında 8 yılını dolduran şirketler için yeni tarifeleri açıkladı. Bu bedeller gaz fiyatlarında kısmi artışlara neden oldu.

EN PAHALI İSTANBUL

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun, 8 yılını dolduran şehiriçi dağıtım şirketleri için belirlediği, yeni birim hizmet amortisman bedelleri, sonrasında Türkiye'nin il il doğalgaz tarife haritası yenilendi. Buna göre doğalgaz İstanbul'da 1.0861 TL'ye satılıyor.

EN UCUZ ANTALYA

İstanbul Türkiye genelinde en pahalı doğalgazı tüketirken En ucuz doğalgazı iklimsel sıcaklığı yüksek olan 0.9457 TL ile Antalya tüketiyor. Fiyatları düşük olan diğer iller ise Trakya'da bazı bölgeleri kapsıyor.

İL İL TÜRKİYE'NİN YENİ DOĞALGAZ FİYATI HARİTASI

8-yilini-dolduran-dagitim-sirketlerinde-dogalgaz-5373825_390_b.jpg 8-yilini-dolduran-dagitim-sirketlerinde-dogalgaz-5373825_1148_b.jpg

8-yilini-dolduran-dagitim-sirketlerinde-dogalgaz-5373825_8961_b.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler