35 milyon liralık hayal

Yılbaşı Özel Çekilişi için Milli Piyango biletleri satışa çıktı, büyük hayal başladı... Tam bilet 32 liradan, yarım bilet 16, çeyrek bilet de 8 liradan satılıyor. Büyük ikramiye 35 milyon lira olarak belirlendi. Geçen yıl 30 milyon lira olan büyük ikramiy

35 milyon liralık hayal

Yılbaşı Özel Çekilişi için Milli Piyango biletleri satışa çıktı, büyük hayal başladı... Tam bilet 32 liradan, yarım bilet 16, çeyrek bilet de 8 liradan satılıyor.

Büyük ikramiye 35 milyon lira olarak belirlendi. Geçen yıl 30 milyon lira olan büyük ikramiyeyi bu yıl 5 milyon lira artıran idare, diğer büyük ikramiyelerde de değişikliğe gitti.

5 milyon liralık büyük ikramiyeden vazgeçilirken, yeni ikramiye planına 1 adet 3 milyon liralık, 1 adet de 2 milyon liralık ikramiye konuldu.

1 milyon liralık ikramiye ise geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 5 adet olacak. Yılbaşı çekilişinde 2 milyon 964 bin 386 kişiye 190 milyon 405 bin lira ikramiye dağıtılacağı belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler