250 milyon dolar geliyor

Dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden Colony Capital'in ortaklarından olan Naji Boutros'un kurduğu Edge Capital'in yoğunlaşacağı sektör ise gayrimenkul alanı olacak. Forum alışveriş merkezlerini yapan gayrimenkul şirketi Turkmall ile ortak projelere im

250 milyon dolar geliyor

Dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden Colony Capital'in ortaklarından olan Naji Boutros'un kurduğu Edge Capital'in yoğunlaşacağı sektör ise gayrimenkul alanı olacak. Forum alışveriş merkezlerini yapan gayrimenkul şirketi Turkmall ile ortak projelere imza atacaklarını belirten Naji Boutros, Türkiye'yi de yakından tanıyor. 2007'de Colony Capital ile Türkiye'ye adım atan Boutros, Mars Entartainment Group'un yüzde 55 hissesini almıştı. Boutros o dönemde Colony Capital'in Ortadoğu ve Afrika Bölge Başkanlığı görevini yürütüyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi