Ekip1 Trabzon'danın minik oyuncuları

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Of ilçesinde yaşları 18’den küçük 9 çocuk kendi çabalarıyla film çekerek sosyal paylaşım sitesi yayınladı.

Ekip1 Trabzon'danın minik oyuncuları

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Of ilçesinde yaşları 18’den küçük 9 çocuk kendi çabalarıyla film çekerek sosyal paylaşım sitesi yayınladı. 60 bölümlük bir dizi çeken çocuk oyuncular telefon kamerası ile çekmiş oldukları dizilerinin adını ise “ Ekip 1 Trabz10’da” koydular.

Of ilçesi Bölümlü mevkiinde bir inşaat ve çay bahçeleri arasında çekmiş oldukları dizinin senaristi ise Ercan Kurtuluş’un yaşsı ise 14. kendi telefonu ile çekmiş olduğu dizileri kurguladıktan sonra yayınlıyor. Dizi’de karakterler ise “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinden esinledikleri görülüyor.

“ Ekip 1 Trabz10’da” ekibinin oyuncuları Mehmet Şenocak, Mümin Saygın, Bünyamin Kurtuluş, Enez Gergin, Mustafa Kurtuluş, Muhammet Kurtuluş, Ercan Kurtuluş ve Ersin Karacan. Oyuncuların sahnede kullandıkları silah ve materyallerin ise tahtadan olduğu dikkatlerden kaçmadı 

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya