Ehliyetsiz ve alkollü sürücüye ceza

Bolu'da, devriye gezen polis ekibi yolda zikzaklar yaparak ilerleyen aracı durdururken, 3.43 promil alkollü ve ehliyeti olmayan 41 yaşındaki Mehmet Madenoğlu'na 2 bin 269 TL ceza kesildi.Bugün öğle saatlerinde, Karaköy Mahallesi'nde devriye gezen polis ek

Ehliyetsiz ve alkollü sürücüye ceza

Bolu'da, devriye gezen polis ekibi yolda zikzaklar yaparak ilerleyen aracı durdururken, 3.43 promil alkollü ve ehliyeti olmayan 41 yaşındaki Mehmet Madenoğlu'na 2 bin 269 TL ceza kesildi.

Bugün öğle saatlerinde, Karaköy Mahallesi'nde devriye gezen polis ekibi yolda zikzaklar yapan 14 DM 122 plakalı otomobili takibe alırken, anons yaparak sürücüden aracı durdurmasını istedi. Mehmet Madenoğlu aracı park etmek isterken kaldırıma çıktı. Güçlükle ayakta duran Mehmet Madenoğlu polislerin uzattığı alkolmetreye üflememek için bir süre direndi. Mehmet Madenoğlu'nun 3.43 promil alkollü olduğu belirlenirken, ehliyetinin de olmadığı tespit edildi. 2 yıl önce de alkollü olması ve ehliyetsiz araç kullanması nedeniyle ceza alan Mehmet Madenoğlu'na trafik ekipleri tarafından alkollü araç kullanmak, ehliyetinin bulunmaması ve aracının muayenesini yaptırmaması nedeniyle toplam 2 bin 269 TL para cezası kesilirken, otomobili ise çekici ile otoparka götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler