Eğlence merkezini basan kişiler darp edildi

Başkent'te bir eğlence merkezine pompalı silahlarla baskın yapan 3 kişi, çalışanlar ve müşteriler tarafından darp edildi.Olay, saat 04.00 sularında Altındağ'da yaşandı. İddiaya göre, pompalı tüfeklerle Çankırı Caddesi'nde bulunan bir eğlenceli merkezine g

Eğlence merkezini basan kişiler darp edildi

Başkent'te bir eğlence merkezine pompalı silahlarla baskın yapan 3 kişi, çalışanlar ve müşteriler tarafından darp edildi.

Olay, saat 04.00 sularında Altındağ'da yaşandı. İddiaya göre, pompalı tüfeklerle Çankırı Caddesi'nde bulunan bir eğlenceli merkezine gelen 3 kişi, etrafa rastgele ateş açtı. Eğlence merkezi çalışanları, silahlı şahıslara müdahale etmek isteyince, saldırganlar 2 kişiyi rehin aldı. Bu sırada bir müşterinin şahıslara müdahale etmesiyle ortalık karıştı. Çok sayıda müşteri ve personel saldırganları darp etmeye başladı. Şahıslardan biri kargaşadan yararlanıp olay yerinden uzaklaştı.

Kavgayı gören vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Darp sonucu etkisiz hale getirilen 2 saldırgan sağlık ekiplerin tarafından tedavi edildikten sonra, polis tarafından gözaltına alındı. Polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Olay yeri inceleme ekipleri, saldırının yaşandığı yerde delil toplama çalışmaları yaptı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler