''Yumurta Atmayın Tweet atın''

YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya, öğrencilere yumurta değil tweet atmaları gerektiğini ifade etti.

''Yumurta Atmayın Tweet atın''

YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, öğrencilere 'Yumurta atmayın tweet' atın mesajı gönderdi. Çetinsaya, twitter'daki hesabı aracılığıyla öğrencilere ilk mesajını verdi.

Kutlama tweeti atan herkese teşekkür eden Çetinsaya, 'Hep iletişim halinde olalım. Özellikle sevgili öğrenciler, yumurta atmayın tweet atın' diye yazdı. Bu arada TBMM Başkanı Cemil Çiçek, YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya'yı kabul etti. Kabul, görüntü alınmasının ardından basına kapalı devam etti. Görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çetinsaya, üniversitelerin yeni anayasa sürecinde yapacakları katkıya ilişkin soru üzerine, Meclis Başkanlığının bütün üniversite ve sivil toplum kuruluşlarına bu konuda çağrıda bulunduğunu anımsatarak, şunları söyledi:

'Benim kendi çalıştığım üniversitede de dahil bütün üniversitelerde, hukuk fakültelerindeki arkadaşlarımız, diğer fakültelerdeki arkadaşlarımız bu konuda çalışıyorlar. Bunun belli bir süresi var. Daha bu süre dolmadı. Zaten Türkiye'nin saygın anayasa hukukçuları Mecliste.' Üniversitelerin eğitim, araştırma ve topluma hizmet alanlarının bulunduğunu belirten Çetinsaya, “Bunlar çağdaş üniversitenin bir gereğidir. Bundan sondada hep birlikte çalışacağız ve yeni adımlar atacağız' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim