YÖK'ten üniversitelilere müjde

YÖK üniversitelere harçlarla ilgili bir genelge gönderdi. Üniversitelerin okulu uzatan öğrencilere ilave mali yükümlülük getiren katkı payı ve öğrenim ücretine Yükseköğretim Kurulu düzenleme yapacağını açıkladı.YÖK üniversitelere gönderilen genelgede ilgi

YÖK'ten üniversitelilere müjde

YÖK üniversitelere harçlarla ilgili bir genelge gönderdi. Üniversitelerin okulu uzatan öğrencilere ilave mali yükümlülük getiren katkı payı ve öğrenim ücretine Yükseköğretim Kurulu düzenleme yapacağını açıkladı.

YÖK üniversitelere gönderilen genelgede ilgili kanun değişikliğinin gerçekleşeceği tarihe kadar öğrencilerden alınan fazla ücretlerin bekletilmesini istedi.

Buna göre üniversiteler okulunu süresinde bitiremeyen öğrencilerden alınan ilave ücretleri YÖK'ün düzenlemesinden sonra alabilecek.

Düzenleme yapıldıktan sonra öğrenim ücretini fazla yatıran öğrencilere fazla yatırılan miktarın iadesi gündeme gelebilecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim