YGS sonucu ne zaman açıklanacak

(ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ali Demir, bugün yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nın (YGS) sonuçlarının bir ay içinde açıklanacağını bildirdi.Prof. Ali Demir, YGS'nin sorunsuz bir şekilde tamamlandığını, bütün sınav merkezlerinden gelen mesajlara göre herhan

YGS sonucu ne zaman açıklanacak

(ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ali Demir, bugün yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nın (YGS) sonuçlarının bir ay içinde açıklanacağını bildirdi.

Prof. Ali Demir, YGS'nin sorunsuz bir şekilde tamamlandığını, bütün sınav merkezlerinden gelen mesajlara göre herhangi bir sıkıntının söz konusu olmadığını söyledi.

Sınavın ÖSYM tarafından belirlenen bazı salonlarda kamerayla kayıt altına alındığını, başarılı bir şekilde kayıt yapıldığını belirten Demir, ''Bu uygulamanın çok etkin olduğunu düşünüyoruz. Güvenlik açısından herhangi bir sıkıntı yaşanmadı'' dedi.

Sınav evrakının illerden ÖSYM merkezine gelmesinin ardından değerlendirme işlemlerine başlanacağını söyleyen Demir, YGS sonuçlarının bir ay içinde açıklanacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler