Üniversitelilere yurt dışında staj

 Uluslararası Yatırımcılar Derneği'nin Üniversite öğrencilerine uluslararası şirketlerde staj olanağı sağlayan YASED Koza Projesi'nde başvurular başladı.Uluslararası Yatırımcılar Derneği'nin Üniversite öğrencilerine uluslararası şirketlerde staj olanağı s

Üniversitelilere yurt dışında staj

 

Uluslararası Yatırımcılar Derneği'nin Üniversite öğrencilerine uluslararası şirketlerde staj olanağı sağlayan YASED Koza Projesi'nde başvurular başladı.

Uluslararası Yatırımcılar Derneği'nin Üniversite öğrencilerine uluslararası şirketlerde staj olanağı sağlayan YASED Koza Projesi'nde başvurular başladı.

 

YASED'den yapılan açıklamada, Türkiye'nin 33 şehrindeki Üniversite öğrencilerine 1 aydan 45 güne kadar staj imkanı tanıyan projede başvurularının başladığı belirtildi.

 

Türkiye'nin önde gelen şirketlerinde staj yapmak isteyen öğrencilerin en geç 15 Mart'a kadar 'monster.com.tr' üzerinden başvuru yapmaları gerektiği belirtilen açıklamada, YASED'in ilk olarak 2009 yılında gerçekleştirdiği ve bu yıl da kapsamını genişleterek hayata geçirdiği YASED Koza Projesi kapsamında Üniversite öğrencilerine çok uluslu şirketlerde staj olanağı sağlandığı aktarıldı. 1 ay ya da 45 günlük staj seçenekleri sunulan projede öğrencilerin tüm staj masraflarının YASED ve YASED üyesi şirketler tarafından karşılandığı ifade edildi.

 

Açıklamada şöyle denildi: "Malatya, Trabzon, Ordu, Giresun, Rize, Artvin, Gümüşhane, Kastamonu, Sinop, Çankırı, Ardahan, Kars, Iğdır, Ağrı, Van, Hakkari, Şırnak, Siirt, Bitlis, Muş, Erzurum, Bayburt, Bingöl, Batman, Mardin, Diyarbakır, Tunceli, Erzincan, Elazığ, Şanlıurfa, Adıyaman, Kilis ve Gaziantep olmak üzere toplamda 33 ili kapsayan projeye çevrimiçi işe alım çözümleri şirketi Monster, staj ilanlarının yayınlanması, başvuru sürecinin yönetilmesi için gerekli araçların sağlanması ve projenin duyurulması konularında destek sağlıyor. Projeye başvurmak isteyen öğrencilerin söz konusu şehirlerden birinde doğmuş olmaları ve bu şehirlerdeki üniversitelerden birinde 3. ya da 4. sınıf Üniversite öğrencisi olmaları, son olarak da orta düzeyde İngilizce bilmeleri gerekiyor."

 

Üniversite öğrencileri projeye internetten 15 Mart'a kadar başvuru yapabilecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler