ÜDS bugün yapılıyor

 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nce (ÖSYM) düzenlenen ÜDS, bugün saat 9.30'da 22 il merkeziyle Lefkoşa ve Bişkek'te gerçekleştirilecek. Sınavda adaylara 180 dakika süre verilecek. Adaylar, sınava giriş belgelerini, TC kimlik numarası ve şifreleriyle

ÜDS bugün yapılıyor

 

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nce (ÖSYM) düzenlenen ÜDS, bugün saat 9.30'da 22 il merkeziyle Lefkoşa ve Bişkek'te gerçekleştirilecek. Sınavda adaylara 180 dakika süre verilecek.
 
Adaylar, sınava giriş belgelerini, TC kimlik numarası ve şifreleriyle ÖSYM'nin ''http://ais.osym.gov.tr'' internet adresinden edinebilecek. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileriyle adayın fotoğrafı yer alacak.
 
SINAV KOŞULLARI
Adayların, internetten edinecekleri bu belgelerin renkli ya da siyah-beyaz çıktılarını sınavda yanlarında bulundurmaları gerekiyor. Belgenin arka yüzünde herhangi bir yazı, resim, işaret bulunan adayın sınavı geçersiz sayılacak. Sınava giriş belgesi yanında olmayan adaylar sınava alınmayacak.
 
Adayların, sınav günü en az 1 saat önce, sınava girecekleri binanın kapısında hazır bulunmaları gerekiyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler