Türkiye'de YGS heyecanı

Tüm Türkiye’de öğrenciler üniversiteye giden yolda ter döktüler. Öğrencilerin heyecanla olduğu gözlemlendiği sınav salonlarında aileler de en az çocukları kadar heyecan yaşadılar. Üniversiteye girişte ilk aşama olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı sona erdi.

Türkiye'de YGS heyecanı
Tüm Türkiye’de öğrenciler üniversiteye giden yolda ter döktüler.
 
Öğrencilerin heyecanla olduğu gözlemlendiği sınav salonlarında aileler de en az çocukları kadar heyecan yaşadılar. Üniversiteye girişte ilk aşama olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı sona erdi. Saat 10. 00’da başlayan sınav 160 dakika sürdü.YGS’ye İstanbul Üniversitesi’nde giren öğrenciler sürenin dolmasıyla sınav salonlarından çıktı. 160 dakika ter döken öğrenciler kendileri kadar heyecanlı olan ailelerinin yanına geldi. Öğrenciler soruların bekledikleri kadar kolay olmadığını söyledi. Süre konusunda sıkıntı yaşamadığını kaydeden bir öğrenci soruların uzun olduğunu belirtti. Bazı öğrenciler soruları kolay bulurken, Türkçe grubunda yer alan paragraf sorularının uzun olduğunu söyledi.
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim