Tunalar'dan bir destek daha!

Daha önce Endüstri Meslek Lisesi ne yapmış olduğu yardımlarla hem eğitime katkıda bulunmak hem de toplumda farkındalık yaratma çabasında olan Tunalar, bu kez Dupont A.Ş. Standox Firmasıyla yapmış olduğu 10.000TL lik malzeme yardımı ile eğitime desteğine  

Tunalar'dan bir destek daha!

Daha önce Endüstri Meslek Lisesi ne yapmış olduğu yardımlarla hem eğitime katkıda bulunmak hem de toplumda farkındalık yaratma çabasında olan Tunalar, bu kez Dupont A.Ş. Standox Firmasıyla yapmış olduğu 10.000TL lik malzeme yardımı ile eğitime desteğine  devam etti.

Öncü boya firmalarından Standox’un Motor Bölümünden Oto Boya sınıfına bağışladığı malzemeler arasında; Sata marka 2 adet 4000hvlp boya tabancası, Jet100 astar tabancası, Air Star A2P3 maske, 2 adet Super Maske ve seti ayrıca Boyacılık Teknolojileri ve  boya temel bilgileri altında  bir çok ders kitapları bulunmakta.

Teslim sırasında konuşan Dupont bölge müdürü Davut Ergül, amaçlarının meslek lisesi öğrencilerinin bilgi beceri ve yeterliliklerinin arttırılmasını ve ekonominin ihtiyaç duyduğu nitelikli elemanlar yetiştirilmesini sağlamak  olduğunu belirterek, gençlerimizin meslek ve kariyer sahibi olabilmeleri için herkesin, her kesimin emek harcaması, işbirliği yapması gerektiğini ve ülkesini seven her bireyin  çorbada tuzu olması gerektiğini vurguladı.

a1.20111130153110.jpg

a2.20111130153122.jpg

a3.20111130153137.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim