Trabzon'daki okulda ayrılık vakti

Trabzon Beşirli Prof. Dr. İhsan Koz İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği yıllarca okullarında görev yapan ve rotasyon düzenlemesiyle başka okullara tayinleri çıkan idareciler için bir veda yemeği düzenledi.Körfez Restaurantta düzenlenen veda yemeğine Progra

Trabzon'daki okulda ayrılık vakti

Trabzon Beşirli Prof. Dr. İhsan Koz İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği yıllarca okullarında görev yapan ve rotasyon düzenlemesiyle başka okullara tayinleri çıkan idareciler için bir veda yemeği düzenledi.

Körfez Restaurantta düzenlenen veda yemeğine Programa Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Çeliktürk Okul Müdürü Hasan Hayrettin Efendioğlu İdareciler, öğrenci velileri ile öğretmenler katıldı. Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Çeliktürk, bugünün kendileri için oldukça önemli olduğunu, geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızın iyi bir eğitim almalarında canla başla çalışan idareciler ve öğretmenlerin haklarının asla göz ardı edilmediğini ifade ederek, “Prof. Dr. İhsan Koz İlköğretim Okulumuzda uzun zamandır Müdürlük görevini yürüten Hasan Hayrettin Efendioğlu ile Müdür Yardımcımız İsmet Parlayan başka okullarda yeni görevlerine başladılar. Her iki idarecimize okulumuzda yaptıkları hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bu arada yeni okul Müdürümüzle müdür yardımcımıza idarecilik hayatlarında kolaylıklar diliyoruz” dedi. Prof. Dr. İhsan Koz Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Çeliktürk, okuldaki başarılı çalışmalarından dolayı okul müdürü Hasan Hayrettin Efendioğlu ile müdür yardımcısı İsmet Parlayan’a plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim