Trabzon'da TEOG'da önemli başarı!

Birinci ve ikinci dönem olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan iki sınava girerek ortaöğretime geçiş yapacak öğrencilerin yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile birlikte Gülbaharhatun Koleji önemli bir başarı elde etti.Bu yıl 54 öğrenc

Trabzon'da TEOG'da önemli başarı!

Birinci ve ikinci dönem olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan iki sınava girerek ortaöğretime geçiş yapacak öğrencilerin yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile birlikte Gülbaharhatun Koleji önemli bir başarı elde etti.

Bu yıl 54 öğrencisini TEOG sınavına hazırlayan Gülbaharhatun Koleji tüm öğrencilerini sınavla alınan bir liseye sokmayı başararak önceki yıllardaki başarısını tescillemiş oldu. Açıklanan resmi sonuçlara göre Gülbaharhatun Koleji’nden 13 öğrenci Fen Liselerine,1 öğrenci Sosyal Bilimler Lisesine, 38 öğrenci Anadolu Liselerine yerleşti.

Bir yıl boyunca yoğun bir tempo ile TEOG sınavlarına hazırlanan öğrenciler emeklerinin karşılığını da almış oldular. Bu yıl açıklanan TEOG sonuçlarına göre 412 puan ortalama başarısını ortaya koyan Gülbaharhatun Koleji yerleştirme sonuçlarına göre tüm öğrencilerini sınavla alan bir okula yerleştirerek yüzde yüz bir başarı elde etti.

harun-var.jpgÖğretmen ve öğrencilerin yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiğini söyleyen Özel Gülbaharhatun İlköğretim Kurumu Müdürü Harun Var, “Bir yıl boyunca öğretmenlerimizin gayretleri ile öğrencilerimizle yoğun bir TEOG hazırlığı çalışması geçirdiler. Toplam 54 öğrencimizin tamamı sınavla öğrenci alan bir okula yerleşmiş oldu. Bununla birlikte okulumuz TEOG sınavında ortalama 412 puan tutturarak çok üst seviyede bir eğitim verdiğini göstermiş oldu. Bu ortalama da bizim için çok önemli bir başarı kriteridir. Ciddi bir planlama ve çalışma ile nasıl bir sonuç alınabileceğini öğrencilerimiz bizlere göstermiş oldu. Tüm öğrencilerimi kutluyor, emeklerinden dolayı öğretmenlerime ve velilerime teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler