Trabzon'da TED koleji açılıyor

TED Trabzon Koleji’nin temeli atılıyor.  23 Haziran Pazar günü saat 14.30’da yapılacak temel atma törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan da katılacak.Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan TED Trabzon Koleji’nin kurucusu İşadamı Bekir Bülbüloğlu “

Trabzon'da TED koleji açılıyor

TED Trabzon Koleji’nin temeli atılıyor.  23 Haziran Pazar günü saat 14.30’da yapılacak temel atma törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan da katılacak.

Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan TED Trabzon Koleji’nin kurucusu İşadamı Bekir Bülbüloğlu “Trabzon’un ve Bölgenin geleceğini aydınlatacak olan TED Trabzon Koleji’nin temelini atıyoruz. Bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Bülbüloğlu 23 Haziran Pazar günü saat 14.30’da, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar’ın teşrifleri ile yapılacak temel atma törenine tüm Trabzonluları davet ettiklerini ifade ederek; “TED kolejinin ülkemizde 85 yıllık mazisi var. Trabzon’da TED Kolejinin 25. şubesini açıyoruz. Okulumuz TED eğitim sistemine bağlı olan,  iyi ve kaliteli öğrenciler yetiştirip topluma faydalı olmasını diliyoruz” dedi.

Bekir Bülbüloğlu  yaptığı açıklamada “ TED yönetimi ile şirketimizin aldığı karar doğrultusunda   kreş, anaokulu,  ilköğretim , ortaöğretim ve lise eğitimini kapsayan okulumuz toplamda 40 derslikten oluşacak. Öğrenci kapasitesi olarak 1000 öğrenciyi hedefliyoruz. Öğretmenlerimizi sınavla seçeceğimiz okulumuzda yabancı dil ağırlıklı kaliteli bir eğitim sunacağız.. Amacımız eğitimde  iyisinin daha iyisini sunmayı eğitime  katkı da bulunmayı sağlamaktır” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim