Trabzon'da polis karne dağıttı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından düzenlenen “Toplumsal Birliktelik” adındaki projenin birinci kapsamında ilköğretim öğrencilerine yaşanabilecek tehlikelere karşı dikkatli olmaları

Trabzon'da polis karne dağıttı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından düzenlenen “Toplumsal Birliktelik” adındaki projenin birinci kapsamında ilköğretim öğrencilerine yaşanabilecek tehlikelere karşı dikkatli olmaları gerektiğini anlatan broşür ve velilere de bilgi mektubu dağıtıldı.

 

İlk olarak Zafer İlköğretim okulunda başlanan proje daha sonra tüm okullar gezilerek tek tek uygulandı. Trabzon Emniyeti Çocuk Şube Müdürü Ender Türkyılmaz, öğrencilere sosyal hayatla ilgili bilgi verirken onlardan çok dikkatli olmalarını istedi.

 

Hazırlanan broşürde çizgi film karakterleri kullanılarak, “İnternette görüştüğümüz kişilerden ailemize haber verelim” , “Sigara ve alkol kullanmak zararlıdır” , “Servis camlarından sarkmayalım” , “Tanımadığımız kişilerden para ve hediye almayalım” gibi ciddi uyarılara yer verildi. Broşürde yer alan diğer önemli cümle ise şöyle: “7 gün 24 saat sizin için görev başındayız. Size yardımcı olabilmemiz için lütfen bize yardımcı olun. Şüphelendiğiniz biri varsa hemen 155 Polis İmdat hattını arayarak bildirin.”   

 

Tüm okullara uygulanan proje kapsamında minik öğrencilere balon ve polis şapkası da hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler