Trabzon'da liseler tanıtılacak

İl milli Eğitim Müdürlüğü, Trabzon geneli tüm liselerin katılımıyla 3-4-5 Mayıs 2016 tarihlerinde Meydan Parkı etkinlik alanında" Lise Tanıtım Günleri" düzenleyecektir. Trabzon genelinde ilk olma özelliği taşıyan "Lise Tanıtım Günleri"nde, Trabzon geneli

Trabzon'da liseler tanıtılacak

İl milli Eğitim Müdürlüğü, Trabzon geneli tüm liselerin katılımıyla 3-4-5 Mayıs 2016 tarihlerinde Meydan Parkı etkinlik alanında" Lise Tanıtım Günleri" düzenleyecektir.

Trabzon genelinde ilk olma özelliği taşıyan "Lise Tanıtım Günleri"nde, Trabzon geneli tüm ortaokul öğrencilerine, özellikle de TEOG sınavlarına giren ve lise tercihinde bulunacak olan tüm 8. Sınıf öğrencilerine, hedefleri doğrultusunda bir tercih imkânı sunmak amaçlanıyor.
 
Bu sayede her lise kendilerine ait standartlarda, ziyaretçi öğrenci ve velilere akademik, sosyal, kültürel imkânlarını tanıma fırsatı bulacaktır. Ayrıca ekinlik alanında belirli saatlerde okullar, kurumlarını anlatan çeşitli etkinlikleri yapma imkânı elde edecektir.
 
Tüm ziyaretçilere "Lise Tanıtım Günleri" ne katılan okulların tanıtımını içeren "Liseler Tanıtım Kitapçığı" dağıtılacak olup, isteyen öğrenci ve velilerine liselerle ilgili tercih danışmanlığı da yapılacaktır.
 
"Lise Tanıtım Günleri'nin açılışı Trabzon Valisi A.Celil Öz ve protokolün katılımıyla 03.05.2016'da saat 09.30 Meydan Parkı'ndaki etkinlik alanında yapılacak olup tüm halkımız davetlidir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim