Trabzon'da gazetecilik eğitimi

Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (KASİF) Genel Sekreteri Yaşar Bıyıklı, Samsun ve Trabzon'da 'Yeni Umutlara Eşit Fırsatlar Projesi' kapsamında gazete muhabirliği eğitimi ile radyo-televizyon muhabirliği eğitimi için kurs düzenlenece

Trabzon'da gazetecilik eğitimi

Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (KASİF) Genel Sekreteri Yaşar Bıyıklı, Samsun ve Trabzon'da 'Yeni Umutlara Eşit Fırsatlar Projesi' kapsamında gazete muhabirliği eğitimi ile radyo-televizyon muhabirliği eğitimi için kurs düzenleneceğini belirtti.

Bıyıklı, Samsun ve Trabzon'da düzenlenecek kurslara başvuruda bulunan adaylardan 18?29 yaş arasında, en az 2 yıllık yüksek okul mezunu, bilgisayar kullanma becerisine sahip olmaları ve İŞKUR'a kayıtlı işsiz olması şartı arandığını söyledi.

Başvuruların internet üzerinden yapılacağını da ifade eden Bıyıklı, 'Başvuruda bulunmak ve detaylı bilgi almak isteyenler projenin web adresi olan www.kasifproje.com gazetecilik sitesini ziyaret edebilirler. Ayrıca 362 266 94 95'den KASİF ve 462 326 69 50 KARGİD'le iletişime geçmeleri gerekmektedir. İnternet üzerinden başvuru yaptıktan sonra evraklarını Samsun'da KASİF'e, Trabzon'da ise KARGİD'e elden teslim etmeleri gerekiyor' dedi.

Bıyıklı, söz konusu kursa başvuruların 24 Ocak'ta başlayacağını da açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim