Trabzon'a 2. üniversite de şart!

Trabzon il genel meclisi başkanı Haydar Revi, “2011 genel seçimlerinden sonra oluşacak olan hükümetin Trabzon için en büyük projesi 2.Devlet Üniversitesi olacak. Avrasya ise bu alanda çok büyük bir ihtiyacı karşılayacak” dedi.Trabzon il genel meclisi başk

Trabzon'a 2. üniversite de şart!

Trabzon il genel meclisi başkanı Haydar Revi, “2011 genel seçimlerinden sonra oluşacak olan hükümetin Trabzon için en büyük projesi 2.Devlet Üniversitesi olacak. Avrasya ise bu alanda çok büyük bir ihtiyacı karşılayacak” dedi.

Trabzon il genel meclisi başkanı Haydar Revi, Trabzon’un ilk vakıf üniversitesi Avrasya’ya her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

Avrasya Üniversite’sinin kurucu başkanlarından Ömer Yıldız’dan üniversite ile ilgili süreç hakkında bilgi alan Revi, “Trabzon ikinci bir Devlet Üniversitesini de kaldıracak güçtedir. Öyle sanıyorum ki, 2011 genel seçimlerinden sonra oluşacak olan Hükümetin Trabzon ile ilgili en gerçekçi yatırımı ikinci devlet üniversitesi olacaktır” dedi.

Avrasya’nın büyük bir boşluğu ve ihtiyacı dolduracağını belirten Revi “İl Genel Meclisi olarak biz vakıf üniversitelerinin Trabzon’a kurulması için bütün özveriyi gösterdik. Binalarımızı tahsis ettik. Bu konuda çok çapa saffettik, bunu en iyi Avrasya Üniversitesinden dostlar biliyor” dedi

Avrasya Üniversitesi kurucu başkanı Ömer Yıldız türlü zorlukları aşarak kurulan vakıf üniversitesinin Trabzon’un bütün dinamikleri ile sıkı diyalog içerisinde eğitimine başlayacağını ifade etti. Yıldız, süreç içerisinde il genel meclisinden beklentileri ile ilgili olarak taleplerini meclise ileteceklerini bu konuda Başkan Revi’nin verdiği güvenceden de memnun olduklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler