Trabzon Sınav Temel Lisesi Atatürk'ü andı

Sınav Lisesi’sinden muhteşem anma töreni

Trabzon Sınav Temel Lisesi Atatürk'ü andı

Trabzon Temel Sınav Lisesi, Ulu Önder Atatürk’ü muhteşem bir törenle andı. Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’ndeki anma töreninde öğrenciler solo ve koro olarak müzik öğretmenleri ve şef Semih Öksüz’ün yönetimde Atatürk’ün sevdiği parçaları seslendirdiler.

Okulun rehber öğretmeni  Umut Şahin’in sunduğu program, okul müdürü Orhan Topal’ın açılış konuşması, saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Atatürk’ü anlatan çeşitli slayt gösterileri eşliğinde solo ve koro halinde çeşitli parçalar seslendirildi.

Törende  Zehranur Çelebi, Aybike Güneysu, Zehra Nurcan Şanlı solo olarak görev yaparken, İrem Öykü Göçük,  Kürşat Emiroğlu, Demet Başkaya ve Hakan Başkaya şiir ve öyküler okudular.



Şimal Kölemenoğlu, Yasin Baha Akbayrak, Osman Yılmaz, Çağlar Berk Yazgı, Doğankan Dilaver, Efe Yener, Alper Akın, Sema Hazal Ulu, Şevval Bostan ve Rabia Güzide Al ise koroda yer aldılar.

Kemanda Özde Dilek Kuvvet, yan flüttü Eylül Uzun ve gitarda ise Semih Öksüz çaldı. Müzik öğretmeni ve şef Semih Öksüz’ün programın sonunda solo olarak seslendirdiği “Çanakkale İçinde Vurdular Beni”  adlı parça büyük alkış aldı. Salonu hıncahınç dolduran öğrenci ve veliler duygulu anlar yaşadılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim