Trabzon Lisesi’yle ilgili şok iddialar…

Eğitim İş Trabzon Şubesi Başkanı Tamer Özlü, Trabzon Lisesi ile ilgili şok iddialar ortaya attı. İddialara göre işçi ve yardımcı hizmetli memurlar arasında ayrımcılık yapıldığı hatta, MOBBİNG (İş Yerlerinde Psikolojik Baskı) uygulandığını ileri sürdü.Özlü

Trabzon Lisesi’yle ilgili şok iddialar…

Eğitim İş Trabzon Şubesi Başkanı Tamer Özlü, Trabzon Lisesi ile ilgili şok iddialar ortaya attı. 

İddialara göre işçi ve yardımcı hizmetli memurlar arasında ayrımcılık yapıldığı hatta, MOBBİNG (İş Yerlerinde Psikolojik Baskı) uygulandığını ileri sürdü.

1-070.jpgÖzlü, yaptığı yazılı açıklamasında şunları kaydetti;

Sürekli işçi-yardımcı hizmetli, memur ve eğitim emekçileri huzursuz.
Özellikle sürekli işçi ve yardımcı hizmetli memurlar arasında ayrımcılık yapıldığı kulağımıza gelmektedir.

Okul idaresi tarafından MOBBİNG (İş Yerlerinde Psikolojik Baskı) uygulandığı iç barışı ve huzuru bozan dayatmalar yapıldığı iddialarına cevap bekliyoruz. Özellikle MOBBİNG’in suç sayıldığını idareciler unutmasınlar.

Okul idaresi tarafından özellikle yardımcı hizmetli – işçilere "çalışırsan çalış ya da dilekçeni ver git" gibi söylemlerin doğruluğuna inanmak istemiyoruz.

Unutulmamalıdır ki okulun aynası yönetin anlayışıdır. Adil olan eşitlik ilkesinden ayrılmamak tüm personeli kucaklamaktır. Personele ‘’sen çalışmıyorsun yemekhanede yemek yiyemezsin’’ demek ne kadar doğrudur.

Gayri resmi ödemelerle 4-C’li arkadaşların çalıştırıldığı doğrumudur?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim