Trabzon'da mezuniyet sevinci

Yol-İş Sendikası Ortaokulu son sınıf öğrencileri mezuniyet coşkusu yaşadı.

Trabzon'da mezuniyet sevinci

2015-2016 yılı Eğitim Öğretim sezonu acısıyla, tatlısıyla sona erdi. Öğrenciler karnelerini aldı. Kimileri sevindi, kimileri de üzüldü. Okullar ardı ardına mezuniyet törenleri düzenledi. Cüppeler giyildi, kepler havaya fırlatıldı. Gelecek yıl bir üst sınıfa geçmenin mutluluğu ailelerle birlikte paylaşıldı. Hatıra fotoğrafları çekildi.

Bu yıl Ramazan ayına denk gelen sezon sonu bazı okulların programlarında değişikliğe yol açtı. Trabzon Yol-İş Sendikası Ortaokulu 8-E sınıfı da mezuniyetini büyük bir coşkuyla kutladı. Okul bahçesinde yapılan törene tüm öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Öğrenciler diplomalarını aldıktan sonra büyük bir coşkuyla keplerini havaya fırlattılar.

8-E sınıfı öğrencilerinden Nevin Buse Kayıkçı, çalışmasının ve emeğinin karşılığını aldığı takdir belgesiyle taçlandırdı. Derslerindeki başarısının yanı sıra, çevresinde de çalışkanlığı ile sevilen Kayıkçı’yı öğretmenleri ve arkadaşları da tebrik etti.
 





HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim