Trabzon'da bu okul özel okulları aratmıyor

Trabzon İskenderpaşa Ortaokulu sınıfların konforu ve okulun iç mimarisi özel okulları aratmıyor.

Trabzon'da bu okul özel okulları aratmıyor
Trabzon İskenderpaşa Ortaokulu sınıfların konforu ve okulun iç mimarisi özel okulları aratmıyor.

Trabzon’da eğitim sektöründe öğrencilere daha iyi imkan sağlamayı kendine ilke edinen İskendepaşa Orta Okulu Müdürü Cihan Kırış ve öğretmenler kendi aralarında topladıkları para ile okulda bulunan bir dersliği modern hale gerdirdi. İçinde öğrencilere ait dolap ve yeni sıralar ile bambaşka bir kimliğe bürünen 5/E sınıfında okuyan öğrenciler yenilikten oldukça memnun.

HABERİN GÖRÜNTÜSÜ İÇİN TIKLAYIN

Kurdele kesiminde konuşan okul müdürü Cihan Kırış yaptığı açıklamada İskenderpaşa Ortaokuluna atanalı üç ay oldu. Üç ay içinde bütün arkadaşlarımla beraber okulumuzda yenileme çalışmaları yaptık.Yedi sınıfımızı tekrar yeniledik. Okulumuzun bütün iç cephesini boyadık yemekhane açtık. Kantimizin yerini değiştirerek yeniden hizmete açtık. Öğrenci sayımız 650 öğrenciden 875 öğrenciye çıktı.Okulumuzda öğrenci sayısı açısından %25’lik bir artış oldu. Öğrencilerle birlikte olmaktan kaliteli öğremen arkadaşlarımızla aynı okulda çalışmaktan oldukça mutluyum ifadelerini kullandı.

Fen Bilgisi öğretmenlerinden Remzi Çakmak bize sene başında iki iş adamı Yücel Var  ve Ali Zengin ile irtibata geçerek projemizi tanıttı. Değerli iki iş adamımızda bu dersliklerin 4 adetini ve okulun giriş katında bulunan Atatürk Köşesini yeniden dizayn etmek için maddi anlamda bizlere katkı sağladılar. Okulumuzun yenilenme çalışmasında bizlere maddi destek sağlayan Yücel Var ve Ali Zengin başta olmak üzere desteklerini esirgemeyen bütün iş adamlarına teşekkür ediyorum dedi.

Haber    : Tuncay LAKOT 
Kamera : Soner DOKSANBİR
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim