Trabzon Belediyesi’nden eğitim hizmeti

Trabzon Belediyesi’nden bir eğitim hizmeti dahaÜniversiteye hazırlanan öğrenciler için 3 dönemdir ücretsiz hazırlık kursu düzenleyen Trabzon Belediyesi, ücretsiz Etüt Merkezi de kurarak öğrencilere hizmet veriyor. Esentepe Mahallesi’nde bulunan Çocuk ve G

Trabzon Belediyesi’nden eğitim hizmeti

Trabzon Belediyesi’nden bir eğitim hizmeti daha

Üniversiteye hazırlanan öğrenciler için 3 dönemdir ücretsiz hazırlık kursu düzenleyen Trabzon Belediyesi, ücretsiz Etüt Merkezi de kurarak öğrencilere hizmet veriyor. Esentepe Mahallesi’nde bulunan Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi’nde kurulan Etüt Merkezi’nden 6, 7 ve 8.sınıf öğrencileri ücretsiz olarak yararlanıyor. 
 
Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen merkezden 63 öğrenci yararlanıyor. 5 öğretmenin görev yaptığı ve hafta içi her gün hizmet veren merkezde eğitim ve öğretim faaliyetlerini 2013 yılının Mayıs ayı sonuna kadar sürdürecek.
 
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu geleceğin teminatı gençleri en güzel şekilde eğitmek ve yetiştirmek için ücretsiz kurslar açtıklarını kaydederek, “ maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için 3 dönemdir üniversiteye ücretsiz hazırlık kursu düzenledik.
 
Ortaokuldaki öğrencilerimize de katkıda bulunmak için Esentepe Mahallesi’nde bulunan Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi’nde, Etüt Merkezi açarak hizmete sunduk. Hafta içi her gün eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren merkezde görev alan öğretmenlerimiz, öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için çalışmalarını fedakârca sürdürüyor.
 
Bu projede bizlere katkı sağlayan Milli eğitim müdürlüğümüze, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışan belediye personelimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.      
 
Merkezde eğitim gören öğrenciler kendilerine sağladıkları imkanlardan dolayı Trabzon Belediyesi’ne teşekkür ettiler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler