TEOG soruları ve cevap anahtarı yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığı, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, 8. sınıf öğrencilerine düzenlenen birinci dönem ortak sınavların sorularını ve cevap anahtarını yayımladı. İlk oturumu dün yapılan ve bugünkü ikinci oturumla sona eren o

TEOG soruları ve cevap anahtarı yayımlandı
Milli Eğitim Bakanlığı, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, 8. sınıf öğrencilerine düzenlenen birinci dönem ortak sınavların sorularını ve cevap anahtarını yayımladı.
 
İlk oturumu dün yapılan ve bugünkü ikinci oturumla sona eren ortak sınavlarda öğrencilere yöneltilen Türkçe, matematik, din kültürü, fen ve teknoloji, inkılap tarihi, İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca ve Musevilik derslerine ilişkin dört kitapçık türüne ait sorular ve cevap anahtarlarına, MEB'in internet sitesi www.meb.gov.tr adresinden ulaşılabilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler