Sınavsız ikinci üniversite fırsatı

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, herhangi bir lisans programı mezunu olanlar veya lisans programına devam eden öğrencilere sınavsız ikinci diploma alabilme imkanı sunuyor.Kayıtlar, fakültenin internet adresinden ön kayıt yapılarak b

Sınavsız ikinci üniversite fırsatı

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, herhangi bir lisans programı mezunu olanlar veya lisans programına devam eden öğrencilere sınavsız ikinci diploma alabilme imkanı sunuyor.

Kayıtlar, fakültenin internet adresinden ön kayıt yapılarak başlayacak ve fakülteye posta veya kargo yoluyla ulaşan evrakların onaylanmasıyla tamamlanacak. Ön kayıt süresi, 11 Ekim'de sona erecek.

Zaman ve mekan fark etmeksizin her yerden dersler takip edilebilecek, sınavlar online gerçekleştirilecek. Sadece dönem sonu sınav için hafta sonu Türkiye çapında 26 merkezde sınava girilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim