Sezeroğlu" Burs hakkı olan parasını alır"

 KTÜ Vakfı  Üyesi Tayfun Sezeroğlu KTÜ vakfı ile ilgili bir açıklama yaptı. Sezeroğlu  bu yıl öğrencilerden  kayıt parası adı altında bir para toplamadıklarını belirterek” 2012 -2013 öğretim döneminde öğrencilerden kayıt parası adı altında hiçbir para top

Sezeroğlu" Burs hakkı olan parasını alır"

 KTÜ Vakfı  Üyesi Tayfun Sezeroğlu KTÜ vakfı ile ilgili bir açıklama yaptı. Sezeroğlu  bu yıl öğrencilerden  kayıt parası adı altında bir para toplamadıklarını belirterek” 2012 -2013 öğretim döneminde öğrencilerden kayıt parası adı altında hiçbir para toplanmadı. Vakfın parası varsa o da zaten vakıftadır.

  KTÜ ‘de öğrencinin burs hakkı varsa,  vakfın ilgili birimlerine müracaat edip anında parasını alır. Hak eden öğrencilerin paralarını alamamaları gibi bir durum olmaz. Öyle bir şey olabilir mi ?  Orda ödeme planı ve şekli vardır. 

Devletin verdiği burslar ,ödeniyor. Bu ayrı bir şey. Bunun da KTÜ Vakfı ile hiçbir ilgisi yoktur. Bir  gecikme varsa bu benim yönetici olduğum   KTÜ Vakfı ile ilgili değildir. Yani Kredi ve yurtlar kurumu parayı geç öderse, o zaman burada ödemelerde gecikir.  KTÜ’de 55 bin kişi okuyor . Koskoca bir kent nüfusu kadar insan var orda.  Gariban çocukların öğrencilerin  burs paralarını verilmemesi  yada kasıtlı olarak geç ödenmesi   kabul edilir bir olay değildir. Böyle bir şey olmaz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim