SBS'de kılık-kıyafet özgür

 Milli Eğitim Bakanlığı, çarpıcı değişiklikler içeren YÖK Yasa Tasarısı üzerinde çalışmalarını tamamlayarak Başbakanlık’a gönderdi. Bakanlık uzmanlarınca düzeltmelerin yapıldığı tasarı için Başbakanlık’ta özel bir ekip oluşturulacak. Yeni maddeler eklenec

SBS'de kılık-kıyafet özgür

 

Milli Eğitim Bakanlığı, çarpıcı değişiklikler içeren YÖK Yasa Tasarısı üzerinde çalışmalarını tamamlayarak Başbakanlık’a gönderdi.
 
Bakanlık uzmanlarınca düzeltmelerin yapıldığı tasarı için Başbakanlık’ta özel bir ekip oluşturulacak. Yeni maddeler eklenecek.Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, “özel ekip   konuyu anayasal, mali, eğitim bürokratik ve hukuki boyutuyla inceleyecek. Yeni bir tasarı hazırlanacak” dedi.
 
Başörtülü SBS’ye girecek
 
SBS ile ilgili çalışmaların sürdüğünü aktaran Avcı şunları söyledi: “Okulların kendi sınavını yapması gibi bir durum henüz sözkonusu değil. Ama  ‘Bir gün uyanıp SBS’yi kaldıralım’ diye bir düşüncemiz  de yok. En uygun yöntem belirlenecek. Ayrıca yönetmeliğe göre tanınmaya engel değilse sınava başörtülü girilebilir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler