Samsun'da okullara kar engeli

Samsun'un bazı ilçelerinde kar yağışı nedeniyle ilköğretim okulları ve liselerde bir ile 3 gün süreyle eğitim öğretime ara verildi.Bölgede devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle toplanan İl Hıfzıssıhha Kurulu mevcut durumu değerlendirdi.Kurul, Havza

Samsun'da okullara kar engeli

Samsun'un bazı ilçelerinde kar yağışı nedeniyle ilköğretim okulları ve liselerde bir ile 3 gün süreyle eğitim öğretime ara verildi.

Bölgede devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle toplanan İl Hıfzıssıhha Kurulu mevcut durumu değerlendirdi.Kurul, Havza ve Vezirköprü'de birer gün, Kavak ve Asarcık'ta 2'şer gün, Ladik ilçesinde ise 3 gün süreyle ilköğretim ve orta öğretim okullarında eğitim öğretime ara verilmesini kararlaştırdı.Bu arada 299'a ulaşan kapalı köy yolunun açılması için yürütülen çalışmaların aralıksız devam ettiği bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim