Perakende Akademisi şimdi de Karadeniz’de!

Perakende Akademisi, eğitimlerine Karadeniz’de devam ediyor. PERDER üyesi olan kurumlarda Yetkinlik Bazlı İnsan Kaynakları Süreçleri’ni oluşturmak ve geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen eğitimlerin ilk durağı Trabzon oldu. Ardından Ordu’da devam etti.Tü

Perakende Akademisi şimdi de Karadeniz’de!

Perakende Akademisi, eğitimlerine Karadeniz’de devam ediyor. PERDER üyesi olan kurumlarda Yetkinlik Bazlı İnsan Kaynakları Süreçleri’ni oluşturmak ve geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen eğitimlerin ilk durağı Trabzon oldu. Ardından Ordu’da devam etti.

Türkiye Perakendeciler Federasyonu bünyesinde faaliyet gösteren Perakende Akademisi bölge eğitimlerine devam ediyor.

BEYPER, Ankara ve Bursa PERDER'in ardından Karadeniz PERDER üyesi olan şirketlerin mağaza yöneticilerine de, Perakende Akademisi Eğitim ve Gelişim Direktörü Fezanur Aykaç tarafından “Satış ve Hizmet İletişimi” eğitimi verildi. PERDER üyesi olan kurumlarda Yetkinlik Bazlı İnsan Kaynakları Süreçleri’ni oluşturmak ve geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen eğitimlerin ilk durağı Trabzon oldu. Ardından Ordu’da devam etti.

Karadeniz PERDER Başkanı Osman Kalafat, Perakende Akademisi eğitimlerinin, sektörün donanımlı ve kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak adına önemli bir adım olduğunu söyledi. Farklı başlıklardaki eğitimlerle tüm personele dokunarak, onlarda değişim yaratmak istediklerini belirten Kalafat, ihtiyaçlar doğrultusunda tüm bölge üyelerine eğitim verileceğini kaydetti.

“Satış ve Hizmet İletişimi” eğitimi kapsamında, değişim için temel oluşturan uygulamalı oyunlar oynandı. Böylelikle söz konusu eğitimle katılımcılar eğlenirken öğrenme konusunda da deneyim kazandılar.

Eğitim programının bir sonraki durağı ise Çorum olarak planlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler