Özen gitti, Baykal geldi

KTÜ'de devir teslim töreni bu gün saat 10:00 da yapıldıCumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından ataması yapılan KTÜ'nün yeni rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal KTÜ rektörlük binasında düzenlenen törenle görevi eski rektör  Prof.Dr. İbrahim Özen'den  devralıdı

Özen gitti, Baykal geldi

KTÜ'de devir teslim töreni bu gün saat 10:00 da yapıldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından ataması yapılan KTÜ'nün yeni rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal KTÜ rektörlük binasında düzenlenen törenle görevi eski rektör  Prof.Dr. İbrahim Özen'den  devralıdı..


FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

KTÜ Eski Rektörü Prof Dr İbrahim Özen devir teslim töreninde yaptığı konuşmada Görev süresi içersinde hiç bir kimseye baskı yapmadığını ifade ederek " Bütün dekanlarım ve yöneticilerimiz benimli birlikte Rektör gibi çalıştı. Görev sürem bitti . Ben Aralık ayında göreve atadığım tüm dekanların ve yöneticilerin istifasını istedim.

İstifaları istememin sebebi, benden sonra bu görevi yürütecek olan Sn Baykal'ın  kendi çalışacağı yönetimini  daha rahat oluşturması içindi. Bu görevi layıkıyla yapacağından kuşkum yok. KTÜ bilim yuvasıdır" dedi

Yeni Rektör Prof Dr Süleyman Baykal ise eski Rektör  Prof Dr İbrahim Özen'in her zaman kendilerine destek olduğunu ifade ederek" KTÜ 10 yılda onunla birlikte çok güzel günler geçirdi. Bizlere her zaman yardımcı oldu. Biz hiç bir zaman ona Rektör bey, yada hocam demedik. Ona her zaman abi dedik. O da bize herzaman abilik yaptı .Görev süremiz içersinde asla bize karışmadı. Ben bu üniversitede dekanlık görevimi ondan devraldım. Şimdi de Rektörlük görevini ondan devralmak nasıp oldu. Bu açıdan çok mutluyum. Aldığımız başrağı daha ileriye taşıyacağız dedi.

Konuşmaların ardından eski rektör Prof Dr İbrahim Özen yeni rektör Prof Dr Süleyman Baykal'a cübbesini giydirirken duygusal anlar yaşandı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler