ÖSYM görevlileri ifade verecek !

 2010 KPSS soruşturması kapsamında soruların çalınmasıyla ilgili ÖSYM görevlileri ifade veriyor.  Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nce (ÖSYM) 10-11 Temmuz 2010'da gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) sorularının çalındığı ve kopya çe

ÖSYM görevlileri ifade verecek !

 

2010 KPSS soruşturması kapsamında soruların çalınmasıyla ilgili ÖSYM görevlileri ifade veriyor. 
 
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nce (ÖSYM) 10-11 Temmuz 2010'da gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) sorularının çalındığı ve kopya çekildiğine ilişkin iddialar üzerine başlatılan soruşturmada, ÖSYM görevlilerinin ifadeye çağrıldığı bildirildi.
     
Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekili Şadan Sakınan'ın yürüttüğü soruşturmada, yaklaşık 100 kişinin Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce ifadeye çağrıldığı ve bunlardan bir kısmının ifade verdiği kaydedildi.
     
İfade işleminin gelecek günlerde de devam edeceği bildirildi.
     
İfadesi alınanlara yöneltilen soruların Temmuz 2010'daki KPSS ile sınırlı kalmayarak, ÖSYM sınav sorularının hazırlanma, matbaaya gönderilme ve basılma süreçlerini de kapsadığı ifade edildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim