ÖSYM başkanından mektup!

ÖSYM'den ALES'te kitapçık mağduru olanlara gönderilen mektupta, kitapçıklarda hata yapıldığı kabul ediliyor.  Mektup ÖSYM Başkanı Ali demir'in imzasını da taşıyor. Mektupta "mağdur olmamanız için gereken tüm işlemler yapılacak" deniyor.Kitapçık mağdurları

ÖSYM başkanından mektup!

ÖSYM'den ALES'te kitapçık mağduru olanlara gönderilen mektupta, kitapçıklarda hata yapıldığı kabul ediliyor.  Mektup ÖSYM Başkanı Ali demir'in imzasını da taşıyor. Mektupta "mağdur olmamanız için gereken tüm işlemler yapılacak" deniyor.

Kitapçık mağdurlarına gönderilen mektup şöyle sürüyor: "Sevgili 2011-ALES İlkbahar Dönemi Adayı, 24 Nisan 2011 günü yapılan sınavda size verilen soru kitapçığında basım hatası olduğu tespit edilerek bilgisi bana iletildi. Size verilmiş olan soru kitapçığı ÖSYM’ye eriştiğinde kitapçıklarınız incelenecek ve sizlerin mağdur olmaması için ÖSYM Yönetim Kurulu tarafından değerlendirilerek gereken işlem yapılacaktır. Başarı dileklerimle"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim