Onlar Trabzon'un gururu oldular

YGS ve LYS'de her yıl elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Özel Alparslan Eğitim Kurumları,  bu yılki YGS'de de önemli başarıya imza attı. Fen lisesi öğrencisi Kaan Dinler, YGS-5 Puan türünde Türkiye 20.'si Trabzon 1'si oldu. Okul ayrıca ilk yüzde

Onlar Trabzon'un gururu oldular

YGS ve LYS'de her yıl elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Özel Alparslan Eğitim Kurumları,  bu yılki YGS'de de önemli başarıya imza attı. Fen lisesi öğrencisi Kaan Dinler, YGS-5 Puan türünde Türkiye 20.'si Trabzon 1'si oldu. Okul ayrıca ilk yüzde 5, ilk binde ise 12 derece elde etti.

Okulun YGS koordinatörü Abdullah Uzun, ''Bu yıl açıklanan YGS sonuçları yine bizleri oldukça mutlu etti. Öğrencilerimizden Kaan Dinler, YGS-5 Puan türünde Türkiye 20.'si  Trabzon 1'si oldu. Öğrencimizi elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ediyoruz." dedi.

Alparslan'da başarının artık gelenek haline geldiğine vurgu yapan okul müdürü Fikret Dokumacı, "Son 6-7 yıldır üniversite sınavların tümünde öğrencilerimiz dereceye giriyor. Bu yılda gelenek bozulmadı. Başarımızın temelinde, öğrenci, okul, aile üçgeni yer alıyor. Bu üç önemli ayak sürekli çalışınca, başarı da doğal olarak geliyor." diye konuştu.

Dokumacı, başarıda emeği geçen öğrencilere, öğretmenlere ve velilere teşekkür etti.

GÜLBAHARHATUN’DA YÜZDE 100 BAŞARI

Özel Gülbaharhatun Eğitim Kurumları, 2011 YGS'de yüzde 100 başarı elde etti.

Sınava giren 63 öğrencinin tamamı başarılı olurken, tüm öğrenciler LYS'ye girme hakkı kazandı.

Sınava giren öğrencilerden Gülnur Çelik, 488,15 puan ile YGS-3'te Türkiye 42’si, 486,8 puanla da YGS-4'te Türkiye 44.'sü oldu.

Okul öğrencileri ilk binde 27 derece elde ederek büyük başarıya imza attı.

Eğitim Koordinatörü Cumhur Sayan, öğrencileri sınava sadece bir yılda değil, 4 yıllık uzun bir süre de hazırladıklarını söyledi. Elde edilen başarının altında düzeli ve planlı çalışmanın yattığını dile getiren Sayan, "Bizler ve öğrencilerin uzun maraton sonucunda bu başarıyı elde edeceğini bekliyorduk. LYS sınavında da bu başarımızın devam edeceğini hedefliyoruz. Başarı kurumumuz için artık bir gelenek haline geldi." dedi.

Okul Müdürü Zafer Gömleksiz, "Bize inanarak çocuklarını teslim eden değerli velilerimizin bu güvenlerini boşa çıkarmadık. Bunu en son açıklanan YGS sınavında da göstermiş olduk. Elde edilen bu başarıda emeği geçen başta öğrencilerimizi, onların velilerini ve eğitimlerinde ciddi emekleri bulunan öğretmenlerimize teşekkür ederiz." diye konuştu.

Gömleksiz, okul olarak Trabzon'un eğitim kalitesinin ülke genelinde üst sıralara çıkmasında da önemli gayretleri olduğunu vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim