Okullar ne zaman kapanacak?

Milli Eğitim Bakanı Avcıdan açıkala geldi, Okullara erkek karne tatili varmı, seçimlere bir ay süreden az kalması sebebiyle okullar erken tatil olur mu ? 7 Haziran'daki seçim dolayısıyla okulların bir hafta erken kapanacağı iddialarının bulunduğunu belirt

Okullar ne zaman kapanacak?
Milli Eğitim Bakanı Avcıdan açıkala geldi, Okullara erkek karne tatili varmı, seçimlere bir ay süreden az kalması sebebiyle okullar erken tatil olur mu ?
 
7 Haziran'daki seçim dolayısıyla okulların bir hafta erken kapanacağı iddialarının bulunduğunu belirten Avcı, "Okullar normal ilan ettiğimiz takvim doğrultusunda 12  Haziran'da tatil olacak. Öyle bir şey yapılsa seçim için özel bir planlama  yapıldı gibi dedikodular olur. Sanki biz kimin nasıl oy kullanacağını biliyoruz  da velileri ona göre yönlendiriyormuşuz gibi. Bunu bile söyleyenler çıkabilir.  Onun için siz hiç takvimimizi bozmuyoruz" diye konuştu.    
 
12 Haziran 2015
 
2014-2015 eğitim ve öğretim yılı başlangıcında okul öncesi öğrencileri ile ilkokul 1. sınıf, ortaokul ve imam hatip okullarının 5. sınıflarındaki öğrencileri bir hafta daha erken okula başlamışlardı. 15 Eylül 2014 pazartesi günü başlayan eğitim öğretim maratonu 26 şubat 2015 cuma tarihinde sömestr tatili ile 1. dönemini tamamlamış 6 şubat 2015 pazartesi gününden itibaren de 2. dönem başlamıştı. 2014- 2015 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönemi 9 Şubat 2015 Pazartesi başladı ve  12 Haziran 2015 Cuma günü sona erecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler