Okul zili çaldı

Yeni eğitim-öğretim yılı başladı, öğrenci ve öğretmenler ders başı yaptı.2015-2016 eğitim-öğretim döneminin ilk ders zili bugün çaldı. Üç aylık yaz tatilinin ardından yaklaşık 18 milyon öğrenci ve 900 bin öğretmen yeniden okullu oldu. Okula yeni başlayanl

Okul zili çaldı

Yeni eğitim-öğretim yılı başladı, öğrenci ve öğretmenler ders başı yaptı.

2015-2016 eğitim-öğretim döneminin ilk ders zili bugün çaldı. Üç aylık yaz tatilinin ardından yaklaşık 18 milyon öğrenci ve 900 bin öğretmen yeniden okullu oldu. Okula yeni başlayanlar biraz endişeliydi. Annelerinde ayrılmak istemeyen minikler, zaman zaman gözyaşlarına boğuldu. Diğer öğrenciler ise arkadaşlarıyla yeniden bir araya geldikleri için mutluydu.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da, Ankara Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yeni eğitim-öğretim yılı açılış törenine katıldı. Sınıfları ziyaret eden Bakan Avcı, öğrencilere başarılar diledi, uyarılarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim